Ung i storstad

Du som konfirmerat dig och vill fortsätta ditt engagemang har chansen att bli ledare genom att gå en ledarutbildning. Som ledare är du med i konfirmandgrupper, barn- och ungdomsverksamheten samt andra aktiviteter för alla åldrar. Du får möjlighet att ta ansvar och pröva din ledarroll tillsammans med andra ledare. Du får stöd och hjälp av de äldre ledarna att utvecklas ännu mer.

När?

Ledarutbildningen 2016-2017 startar fredagen den 11 november kl. 17.00-20.30 i Brännkyrka församlingshem (ingång från baksidan av huset). Vi träffas ungefär en fredagskväll i månaden fram till sommaren.

Det här får du lära dig

• Ledarskap – ledarrollen
• Drama och lek
• Första hjälpen
• Svenska kyrkans tro och liv – högtider
• Andaktsmetodik
• Konflikthantering
• Sång och musik

Sen då?

När du gått färdigt utbildningen har vi en sändningsmässa där du får ett intyg. Målsättningen är att verka som ledare i Brännkyrka församling.

Lovisa Oscarson

E-post: lovisa.oscarson@svenskakyrkan.se