Gamla godingar med Åsa Dellham och Gustav Asplund på Brännkyrka Kafé i Brännkyrka församlingshem

Brännkyrka Kafé är en samlingspunkt för samtal och gemenskap, där du dricker ditt kaffe till musikunderhållning. Varje gång gästas vi av olika sångare, musiker eller andra scenkonstnärer, och det börjar alltid med en kort andakt. Avgift för kaffe och godsak 40 kr. Du behöver inte förboka biljett, det är bara att komma!

Program för hösten 2018

13 september: ”Svenska klassiker och italienska pärlor”
En stund av glädje, goda minnen och härlig atmosfär! Från Evert Taube till italienska örhängen som ”Volare” och ”Ciao Ciao Bambina” med Bruno Picano.

11 oktober: Janne Andersson Band
Låtar som ni trodde ni hade glömt. Visor, country och rock på svenska.

8 november: Gamla godingar
Åsa Dellham och Gustav Asplund sjunger klassikerna vi alla älskar.

6 december: Brännström & Lundgren Jazzproduktion
Glittrig och publikfriande triojazz med jultema utlovas!

Övriga torsdagar: Café Cecilia
13.00-15.00 har Café Cecilia öppet i foajén utanför Salomosalen i Brännkyrka församlingshem. Välkommen till en mötesplats med livsnära samtal, där det alltid finns kaffe, bulle och kaka till snälla priser. Här kan du läsa mer om Café Cecilia.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
En torsdag i månaden, kl 14.00–15.30