Rolf Jenner - en föreställning med sånger och dikter av Birger Sjöberg i Brännkyrka församlingshem, Älvsjö

En samlingspunkt för samtal och gemenskap. Varje gång har vi en programpunkt och en kort andakt. Avgift för kaffe, smörgås och kaka 40 kr.

Du behöver inte behöver förboka biljett, det är bara att komma!

Program för hösten 2017

14 september: Organic Organ Trio
Organic Organ Trio ger svängiga och lekfulla jazz- och bluestoner och melodiska tolkningar av älskade klassiker. Med Victor Rydström, gitarr, Simon Jonsson, orgel och Oskar Cederblad, trummor.

19 oktober: ”Birger Sjöberg och jag”
Skådespelaren, sångaren och estradören Rolf Jenner framför Birger Sjöbergs mest älskade visor och dikter.

16 november: Eddie Oliva OBS! I Brännkyrka kyrka – fri entré!
I våras gjorde svensk-italienske sångaren Eddie Oliva ett bejublat framträdande på Brännkyrka Kafé, och det vår så många som kom att alla inte fick plats. Nu kommer han tillbaka, och den här gången är vi i en större lokal – Brännkyrka kyrka! Det blir ingen servering, men ett matigt och uppiggande program. Frivillig kollekt till församlingens diakonala verksamhet.

14 december: Aveny
En grupp av sjungande män gör entré i julens tecken!

Övriga torsdagar: Café Cecilia
13.00-15.00 har Café Cecilia öppet i foajén utanför Salomosalen i Brännkyrka församlingshem. Välkommen till en mötesplats med livsnära samtal, där det alltid finns kaffe, bulle och kaka till snälla priser. Här kan du läsa mer om Café Cecilia.

Brännkyrka församlingshem, Salomosalen
En torsdag i månaden, kl 14.00–15.30