Vi visar de populäraste barnfilmerna på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem. Roliga timmen är en klubb, men det kostar ingenting att bli medlem! Du får ett medlemskort vid entrén första gången du kommer, och det gäller på båda filmvisningsställena hela terminen. I Fruängen har vi en enkel servering före filmen, i Brännkyrka har vi servering ibland. I entrén ordnar vi dessutom försäljning av godis och läsk till bra priser. Kom gärna i god tid, så får du en bra plats! Alla filmer har svenskt tal och är barntillåtna i vuxens sällskap.

Program hösten 2019

Röjar-Ralf kraschar internet
​​Referenserna haglar när arkadspelskaraktärerna Röjar-Ralf och Vanilja von Sockertopp kastar sig ut i nätets galna värld på jakt efter sällsynta reservdelar till sin gamla spelhall. (1 h 53 min, från 7 år)

Dumbo
Se den lilla cirkuselefanten med de stora öronen i mästerregissören Tim Burtons storslagna tappning! Dumbo går från utskrattad till hyllad när man upptäcker att han kan flyga, men var är hans mamma? (1 h 52 min, från 7 år)

Småkryp 2: Äventyr i Karibien
En ensam nyckelpiga råkar hamna på en båt till Karibien, och får bekanta sig med de lokala småkrypen (och några större kryp). Samtidigt inleder vännerna hemifrån en räddningsaktion! (1 h 32 min, barntillåten)

Drömparken
I det fantastiska nöjesfältet Drömparken får Junes vilda fantasi liv. Men när hennes mamma blir sjuk upptäcker hon att parken är verkligare än hon trott, och den måste räddas från ett mörkt hot… (1 h 26 min, från 7 år)

Draktränaren 3
För länge sedan fanns det drakar. Få vet var de tog vägen. Tack vare vikingen Hicke och hans eldsprutande Tandlöse råder fred mellan människor och drakar, men när en ny fiende dyker upp utmanas ödet. (1 h 44 min, från 7 år)

Troll – Kungens svans
Den unge trollprinsen Trym tvingas lämna trolldalen Ervod för att rädda sin far, Kung Grom, som har förvandlats till sten och förlorat sin svans.​ Annars tar hans elake farbror Grimmer makten! (1 h 25 min, från 7 år)

LEGO Filmen 2
Den sorglöse Legogubben Emmet och hans något mer hårdkokta vänner tar upp kampen mot ännu en destruktiv kraft – Duploinkräktare från yttre rymden som förstör allt i sin väg! (1 h 46 min, från 7 år)

Willy och monsterplaneten
Under en rymdfärd med sina föräldrar blir tioårige Willy och hans robot ensamma på en outforskad planet. Nya upptäckter och okända faror väntar runt hörnet! (1 h 30 min, från 7 år)

Alla helgons dag, ingen filmvisning

Hodjas flygande matta
Ole Lund Kierkegaards klassiska barnbok har blivit film! Hodja får en flygande matta och flyger in till staden, där han snart hamnar i en ojämn kamp med självaste sultanen om den magiska tygbiten. (1 h 22 min, barntillåten)

Asterix: Den magiska drycken
Det har blivit dags för druiden Miraculix att gå i pension, men vem ska då tillaga trolldrycken? Asterix och Obelix ger sig ut för att hitta en ersättare, samtidigt som romarna får hjälp från oväntat håll. (1 h 25 min, från 7 år)

Sune vs Sune
Hela familjen Andersson genomgår en identitetskris när Sune får en ny klasskompis som också heter Sune. Han är cool, populär och en bättre tjejtjusare – är klassen stor nog för två Sune? (1 h 29 min, från 7 år)

UglyDolls
För att få komma till ett barn måste alla dockor genomgå ett antal svåra test, och bara de perfekta blir utvalda. I Uglyville bor ett gäng glada figurer som drömmer om att en dag bli utvalda. (1 h 28 min, från 7 år)

Grinchen
Grinchen är en vresig typ som hatar julen. Så mycket att han tänker stjäla hela högtiden, utklädd till jultomten. Finns det något som kan stoppa honom? (1 h 26 min, barntillåten)

Terminsavslutning med bland annat  Kalle Anka och andra julfilmer
Vi ser på film i cirka en timme och efter detta dricker vi kaffe, saft/läsk och äter kakor. Förtäring är frivillig och till självkostnadspris.

Film visas på lördagar

11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan