Barnfilmklubben Roliga timmen i Brännkyrka församling HT 2018

Vi visar de populäraste barnfilmerna på lördagar, kl. 11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan och kl. 15.00 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem. Roliga timmen är en klubb, men det kostar ingenting att bli medlem! Du får ett medlemskort vid entrén första gången du kommer, och det gäller på båda filmvisningsställena hela terminen. I Fruängen har vi en enkel servering före filmen, i Brännkyrka har vi servering ibland. I entrén ordnar vi dessutom försäljning av godis och läsk till bra priser. Kom gärna i god tid, så får du en bra plats!

Program hösten 2018

Coco

I Disneys senaste storfilm möter vi 12-årige Miguel, som älskar musik. När han råkar hamna i dödsriket ställs hans passion på svåra prov.

Paddington 2

Den charmiga Londonbjörnen är tillbaka, och den här gången jobbar han hårt för att få tag på en födelsedagspresent till faster Lucy. Men plötsligt blir presenten stulen!

Djungelgänget: Långfilmen

TV-serien har bland annat visats på Barnkanalen, och när vännerna i Djungelgänget når vita duken hotar en elak koala att utplåna hela djungeln.

Tjuren Ferdinand

Se berättelsen om världens snällaste tjur som du aldrig sett den förut! Ferdinand bär på ett fredsbudskap som angår oss alla.

Grottmannen Dug

I Wallace & Gromit-skaparnas senaste äventyr ställs unge Dug och hans stenåldersby inför ett stort hot – bronsåldern!

Den otroliga historien om det jättestora päronet

En katt, en elefant och en professor ger sig ut på havet i ett jättestort päron. Den otroliga historien blev en stor biosuccé i hemlandet Danmark.

Agatha – Granndetektiven

Tioåriga Agatha-Christine är en riktig detektiv. När kvarterskiosken drabbas av en rad stölder misstänker hon jämnårige Vincent, men det hela visar sig vara mer komplicerat.

Pelle Kanin

Pelle Kanin vill åt grannbondens morötter, och grannbonden vill göra paj av Pelle Kanin. Det är en strid som bara en kan vinna. Eller?

Bläckis

I en nära framtid ligger jorden helt under vatten, och bläckfisken Bläckis och hans vänner ger sig ut på en farlig resa i människornas förlorade värld.

Höstlov, ingen filmvisning

Monky

Kort efter att familjen drabbats av en stor sorg dyker en liten apa upp i deras trädgård. Finns det ett samband?

Monsterfamiljen

Mamma Emma drar med pappa Frank och barnen på maskerad, men plötsligt blir deras dräkter lite för verkliga…

Barbie: Dolphin Magic

På drömsemestern möter Barbie sällsynta delfiner i fångenskap, utsatta korallrev och en ny vän som bär på en hemlighet.

Mästerdetektiven Sherlock Gnomes

När trädgårdstomtar börjar försvinna spårlöst anlitar Gnomeo och Julia den arrogante Sherlock Gnomes för att lösa mysteriet.

Jul i Flåklypa

De älskade figurerna i norska Flåklypa bygger en snökanon för att få snö lagom till jul, men när den kommer i orätta händer blir det lite för mycket av det goda.

Avslutning med julfilmer, bl a Kalle Anka

Alla filmer har svenskt tal och är barntillåtna i vuxens sällskap.

Program våren 2019

Roliga timmen startar för våren vecka 3, lördag 19 januari, och pågår till vecka 20. Lördag 20 april är det påsklov och ingen film. Detaljerat program kommer.

Film visas på lördagar

11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan