2 september: Vaiana
Från 7 år, 1 tim 47 min
I Disneys senaste storfilm får vi följa med till Söderhavet, där seglaren Vaiana får sällskap av den självgode halvguden Maui i letandet efter en sägenomspunnen ö.

9 september: Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen
Barntillåten, 1 tim 15 min
Den klassiska musiksagan om Klas Klättermus och hans vänner har blivit film! Efter en attack på Farmor Skogsmus kommer skogens djur överens om att man inte ska få äta upp varandra, men den glupske Mickel Räv vill annorlunda.

16 september: Smurfarna: Den försvunna byn
Från 7 år, 1 tim 30 min
En mystisk karta leder Smurfan, Glasögonsmurfen, Klunssmurfen och Muskelsmurfen ut på ett spännande äventyr genom den Förbjudna skogen. Målet: den största hemligheten i smurfarnas historia.

23 september: Upp i det blå
Barntillåten, 1 tim 21 min
Från skaparen av Allram Eest kommer en ny film med några riktigt märkliga typer. Bakom höga stängsel snickrar de i hemlighet på en hemmagjord rymdfarkost, och mitt i allt hamnar åttaåriga Pottan.

30 september: The LEGO Batman Movie
Från 7 år, 1 tim 44 min
Möt Batman som du aldrig sett honom förut! Jokern känner sig försummad och planerar den ondaste kuppen i historien. Samtidigt inser Batman motvilligt att det kanske faktiskt är bra att samarbeta med andra ibland. En skruvad komedi med skön självdistans för alla åldrar.

7 oktober: Bambi 2
Från 7 år, 1 tim 15 min
Bambi är tillbaka i ett äventyr fullt av kärlek, rivalitet och vänskap. Efter att Bambis mamma blivit skjuten flyttar han hem till sin pappa, Skogens konung. Men det nya familjelivet är inte helt lätt för någon av dem.

14 oktober: Ozzy
Från 7 år, 1 tim 30 min
Hunden Ozzy blir lämnad på ett hundpensionat när hans familj reser iväg. Allt verkar frid och fröjd. Det enda problemet är att pensionatet i själva verket är ett hårdbevakat hundfängelse. Tillsammans med några nya vänner bestämmer sig Ozzy för att fly!

21 oktober: Sing
Barntillåten, 1 tim 44 min
Koalan Buster drar igång världens största sångtävling för att rädda sin teater från konkurs. Möt den utarbetade grismamman Rosita, gangstergorillan Johnny och många andra – på Busters scen kan alla bli en stjärna!

28 oktober: Surf’s Up 2: Galen i vågor
Från 7 år, 1 tim 24 min
De surfande pingvinerna är tillbaka i sitt största äventyr hittills, och den här gången letar gänget efter världens mest legendariska surfställe.

4 november: Höstlov, ingen filmvisning

11 november: Baby-bossen
Från 7 år, 1 tim 37 år
Han bär kostym, håller möten och dricker dubbelespresso. När sjuårige Tim får en lillebror inser han snabbt att den nye familjemedlemmen inte är som andra bebisar.

18 november: Spark
Från 7 år, 1 tim 28 min
General Zhong har ödelagt planeten Bana, låst in kungafamiljen, och planerar nu att ta över hela universum. Men, den unge apan Spark och hans vänner tänker göra allt i sin makt för att stoppa honom.

25 november: Wilburs stora äventyr
Från 7 år, 1 tim 20 min
När grisen Wilburs bästa vän, lammet Cardigan, blir såld till en annan gård inser han att han måste göra något. Tillsammans med en råtta och tre spindlar ger han sig ut på en oförglömlig resa.

2 december: Pettson & Findus – Juligheter
Barntillåten, 1 tim 22 min
Två dagar före julafton blir Pettson och Findus insnöade på den lilla gården. Snart har de ätit upp all mat och inte kan de ta sig ut för att hugga ner en julgran. Kommer det bli någon jul för den finurlige gubben och hans katt?

9 december: Santa Buddies – Julkul med Valpgänget
Från 7 år, 1 tim 18 min
Den magiska istapp som skapar all julstämning håller på att smälta, och det är upp till sex valpar att stoppa en förestående katastrof. Jagade av en elak hundfångare reser B-Dawg och hans gäng till Nordpolen för att hjälpa tomten rädda julen.

16 december: Julavslutning med bland annat julfilmer och Kalle Anka

13 januari startar vårterminen 2018! Program kommer.

Alla filmer har svenskt tal! Filmer tillåtna från sju år är enligt de svenska censurreglerna barntillåtna i vuxens sällskap.

Medlemskort och servering

Medlemskort i filmklubben Roliga timmen kostar 75 kronor för en hel termin per person, även vuxna. Kortet gäller på båda filmvisningsställena, och oavsett om du kommer en gång eller alla gånger. Du får det vid entrén första gången du besöker Roliga timmen. Sedan får du hem en faktura.

I Fruängen har vi en enkel servering före filmen, i Brännkyrka har vi servering ibland. I entrén ordnar vi dessutom försäljning av godis och läsk till bra priser.

Kom gärna i god tid, så får du en bra plats!

Film visas på lördagar

11.00 i Mariasalen, Vårfrukyrkan