Fritidsgård, Grottan i Fruängen, Vårfrukyrkan - en del av Svenska kyrkan.

Grottan är en lokal i Vårfrukyrkan i Fruängen. Vi har verksamhet på torsdagar för dig som går i år 4–6 efter skolan. Vi umgås, fikar, pysslar och samtalar tillsammans. Varje vecka har vi också en samling, där vi kan prata om smått och stort. Välkommen!

Anmäl dig inför varje torsdag

Tyvärr får inte hur många som helst plats i Grottan. Max 20. Därför måste man nu anmäla sig inför varje torsdag. När det är fullt går det inte längre att anmäla sig, och man får vänta till nästa vecka. Anmälan stänger kl. 13.00 på torsdagar, och varje fredag kl. 9.00 öppnar den för nästa torsdag igen. Allt du behöver göra är att fylla i ditt namn och klicka på “Anmäl” här!

2018 startar Grottan v. 4, och anmälan öppnar fredag v. 3.

En Grottan-gång ser ut ungefär så här

14.30 Grottan öppnar med fika
15.15 Samling
15.30 Aktivitet
17.00 Grottan stänger

Vi som jobbar på Grottan i höst är Kalle Sjöholm, musikpedagog, Tania Lidell, pedagog, Helena Larsson, pedagog och Eva-Lisa Söderström, präst.

Vårfrukyrkan, Fruängen

Torsdagar 14.30–17.00, v 4-20 (uppehåll v. 9, 14 och 19)

OBS! Detta är en öppen verksamhet, man kommer när man kan. Vi kontaktar inte vårdnadshavare vid utebliven närvaro.

Kalle Sjöholm

Pedagog