Fritidsgård, Grottan i Fruängen, Vårfrukyrkan - en del av Svenska kyrkan.

OBS! Inget Grottan hösten 2019.

Grottan är en lokal i Vårfrukyrkan i Fruängen. Vi har verksamhet på torsdagar för dig som går i år 4–6 efter skolan. Vi umgås, fikar, pysslar och samtalar tillsammans. Varje vecka har vi också en samling, där vi kan prata om smått och stort. Välkommen!

Anmäl dig inför varje torsdag

Tyvärr får inte hur många som helst plats i Grottan. Max 15. Därför måste man nu anmäla sig inför varje torsdag. När det är fullt går det inte längre att anmäla sig, och man får vänta till nästa vecka. Anmälan stänger kl. 13.00 på torsdagar, och varje fredag kl. 9.00 öppnar den för nästa torsdag igen. Allt du behöver göra är att fylla i ditt namn och klicka på “Anmäl” här!

En Grottan-gång ser ut ungefär så här

14.30 Grottan öppnar med fika
15.15 Samling
15.30 Aktivitet
17.00 Grottan stänger

Hösten 2019

Från och med hösten 2019 upphör Grottan för mellanstadiebarn. Detta beror dels på personalförändringar och på ett ökat behov av skolkontakter. För dig som går i mellanstadiet finns istället bland annat aktiviteter som körfilmklubb och orgelundervisning.

Vi som jobbar på Grottan är Tania Lidell, pedagog, och Helena Larsson, pedagog.

Vårfrukyrkan, Fruängen

Torsdagar 14.30–17.00

OBS! Detta är en öppen verksamhet, man kommer när man kan. Vi kontaktar inte vårdnadshavare vid utebliven närvaro.