kyrkLAN i Vårfrukyrkan Fruängen

Sex helger varje år arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Brännkyrka och Brännkyrka församling kyrkLAN Söder i Vårfrukyrkan. Man tar med sig sin dator och övernattningskit och nördar, hänger, umgås och har trevligt tillsammans över en helg.

Spela spel, häng på forum, chatta, spela TV-spel på storbild, redigera bilder, klipp film, skapa musik, eller gör det du brukar göra vid datorn – fast en hel helg och tillsammans med andra. Välkommen till kyrkLAN! Man behöver inte vara datanörd, eller kille för den delen, för att ha kul på ett LAN. Under en hel helg har du chansen att koppla bort allt och utan dåligt samvete njuta av obegränsat med skärmtid.

För mer information om regler, utrustning och anmälan, se kyrklansoder.se. Gilla Facebooksidan för att alltid få senaste nytt om nästa kyrkLAN.

Kostar?

100 kr. Datorplats, sovplats, två frukostar och middag lördag kväll ingår.

Tid?

Lanet pågår en helg och brukar starta kl. 19.00 på fredagen och vara slut kl. 12.00 på söndagen.