kyrkLAN i Vårfrukyrkan Fruängen 24-26 november

Några helger om året arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Brännkyrka och Brännkyrka församling kyrkLAN Söder i Vårfrukyrkan. Man tar med sig sin dator och övernattningskit och nördar, hänger, umgås och har trevligt tillsammans.

Nästa kyrkLAN hålls 4-6 januari, anmälan öppnar här 1 december.

Spela spel, häng på forum, chatta, spela TV-spel på storbild, redigera bilder, klipp film, skapa musik, eller gör det du brukar göra vid datorn – fast en hel helg och tillsammans med andra. Välkommen till kyrkLAN! Under några helger varje år har du chansen att koppla bort allt och utan dåligt samvete njuta av obegränsat med skärmtid.

För mer information om regler, utrustning och anmälan, se kyrklansoder.se. Gilla Facebooksidan för att alltid få senaste nytt om nästa kyrkLAN.

Praktisk info

kyrkLAN är gratis. Du får datorplats, sovplats, frukost lördag och söndag, och middag lördag kväll. Från 13 år och uppåt. Läs mer på kyrklansoder.se.

Tid?

Det pågår en helg och brukar starta kl. 19.00 på fredagen och vara slut kl. 12.00 på söndagen. Nästa LAN hålls 4-6 januari 2019.

Johan Hörnell

E-post: johan@ungikyrkan.nu