Spela i band i Fruängen - Roberta Sorge
Vill du vara med i ett band?

I vår startar vi en musikgrupp med fokus på ensemble/rockensemble i Vårfrukyrkan. Gruppen träffas på onsdagar klockan 16.50. Du som vill vara med är intresserad av att spela instrument och sjunga. För att det ska bli bra och kul är det viktigt att du kan öva hemma.

Repa och spela upp

I den här gruppen fokuserar vi på att spela psalmer som vi senare kan spela upp vid mässor och gudstjänster. Det blir ett bra tillfälle att få praktisera det vi övar på under våra träffar. Vi kommer alltså vid några tillfällen att spela på onsdagsmässorna i Vårfrukyrkan, som är klockan 18.00. Förkunskaper är att du kan spela lite, men framförallt att du har viljan att lära dig.

Start i januari

Första tillfället är onsdagen den 18 januari klockan 16.50-17.45. Kalle Sjöholm, som leder den här verksamheten, jobbar i församlingen som musikpedagog med inriktning på barn och unga. Kontakta honom för frågor.

Anmäl dig här! OBS! Gruppen har ett begränsat antal platser.

Replokalerna i Vårfrukyrkan

Onsdagar kl. 16.50-17.45, med start 18 januari