Stiftsgården Rättvik - Pilgrimsvandring med Brännkyrka församling

Vi människor befinner oss alltid på vandring i livet. Det är en utmaning att välja vilka vägar vi ska gå. Ibland rullar livet på, ibland utmanas vi av branta uppförsbackar… Goda möten leder till nya tankar, som hjälper oss på vår väg genom livet. På Stiftsgården finns tiden och platsen för att få mötas och reflektera.”

Välkommen att följa med Brännkyrka församling på en pilgrimsresa till Rättvik. Vi bor och äter på Rättviks stiftsgård. Stiftsgården ligger naturskönt nära Siljan. Under vår vistelse vandrar vi, firar gudstjänst i gårdens vackra kapell och samtalar med varandra. Långt från stress och jäkt.

Resa
Vi reser från Stockholm med tåg fredag 5 oktober kl. 11.15, och åker tillbaka till Stockholm kl. 14.58 söndag 7 oktober. Ankomsttid för hemresan är 18.15.

Kostar?
Pris: 600 kr (subventionerat av församlingen)
I priset ingår resa, mat och boende. Dock ingår inte mat under tågresan.

Senast 7 september till Birgitta Bäuml, birgitta.bauml@svenskakyrkan.se.

OBS! Helgen vänder sig i första hand till nya deltagare, boende och/eller aktiva i församlingen.

Ann-Christine Janson

E-post: ann-christine.janson@svenskakyrkan.se