Stiftsgården Rättvik - Pilgrimsvandring med Brännkyrka församling

Vi människor befinner oss alltid på vandring i livet. Det är en utmaning att välja vilka vägar vi ska gå. Ibland rullar livet på, ibland utmanas vi av branta uppförsbackar… Goda möten leder till nya tankar, som hjälper oss på vår väg genom livet. På Stiftsgården finns tiden och platsen för att få mötas och reflektera.”

Välkommen att följa med Brännkyrka församling på en pilgrimsresa till Rättvik. Vi bor och äter på Rättviks stiftsgård, som ligger naturskönt nära Siljan. Under vår vistelse vandrar vi, firar gudstjänst i gårdens vackra kapell och samtalar med varandra. Långt från stress och jäkt.

Resa
Vi reser från Stockholm med tåg på förmiddagen fredag 11 oktober, och är tillbaka eftermiddag/kväll söndag 13 oktober.

Kostar?
Pris: 1 900 kr (subventionerat av församlingen)
I priset ingår resa, mat och boende. Dock ingår inte mat under tågresan.

Anmälan
Senast 26 augusti till Birgitta Bäuml, birgitta.bauml@svenskakyrkan.se. OBS! Helgen vänder sig i första hand till nya deltagare, boende och/eller aktiva i församlingen. Viktigt att du kan vandra 10 km utan problem. Max antal deltagare: 15.

Birgitta Bäuml

Ekonom