pilgrimsvandring åre

I fjällvärldens karga skönhet får vi förundras över Guds skapelse och vår egen del i den. Under några dagar får vi uppleva gemenskap med andra men också med vår egen kropp, själ och ande långtifrån, i stillhet. Vi får reflektera över livet och kanske upptäcka nya dimensioner av oss själva. Den här pilgrimsresan till Åre består av fem dagsvandringar med ledare. Inkvartering på vackra Hållandsgårdens vandrarhemsdel i flerbäddsrum.

Avresa sker med morgontåget onsdagen den 30 augusti och hemkomst med nattåg tidig måndag morgon den 4 september. Vi äter alla måltider på HålIandsgården, frånsett lunch som vi tar med oss från gården i vår ränsel och förtär ute i det fria. För att få ut mesta möjliga av den här pilgrimsvandringen är det en fördel om du är en van vandrare och har god hälsa.

Senast den 20 april vill vi ha din anmälan. Skulle det bli fler anmälda än de platser vi bokat upp så kommer medlemmar i Brännkyrka församling att prioriteras. Prioriterad kommer du också att bli om du tidigare inte har deltagit i någon av våra fjällvandringar. Pilgrimsresan subventioneras av Brännkyrka församling och ditt pris kommer att vara 1 800 kronor. Boende, mat, tågresa, guider och transporter ingår i
priset. Enkelrumstillägg tillkommer för den som önskar eget rum.

Datum 30 augusti–3 september
Anmälan senast 20 april