sebastian-tiplea-271935

Dans med andlig framtoning där den kristna tron synliggörs och där dansen och bönen går hand i hand. Dansen skapar balans i kroppen, löser upp spänningar och lindrar smärta. Den kan kallas ”Dans för rehabilitering”, men är också till för att bara leka och utforska kroppens kreativa möjligheter. Målgruppen kan vara människor som lever en stressad tillvaro, småbarnsföräldrar, sjukskrivna/daglediga… Dansformen passar för alla, alla åldrar, alla kroppar.

Salomosalen, Brännkyrka församlingshem, varannan måndagskväll 18.00-20.00. Passen är två timmar inklusive avslutande avslappningsdel. 10 tillfällen, start 22 januari.

Ledare är Kerstin Vilselius, som under femton år har gett
Mindfulness i rörelse/Skapande dans i Högalids och Vantörs församlingar. Anmälan senast 15 januari till kerstin@freeyourmind.se eller 070-867 85 78. Terminsavgift 250 kr.