• Publicerad:
    Snarast eller överenskommelse
  • Varaktighet:
    Tillsvidare

Vi är en förortsförsamling i södra Stockholm med över 23 000 medlemmar och drygt 35 anställda. Församlingen har två kyrkor, Brännkyrka kyrka med anor från medeltiden, och den drygt tio år gamla Vårfrukyrkan. Båda kyrkorna har angränsande församlingslokaler med omfattande verksamhet.

Vi söker nu en

1:e kyrkovaktmästare

Du blir en del av vårt vaktmästeri med särskilt ansvar för arbetsledning och schemaläggning av övriga vaktmästare. Vi ser gärna att du har intresse för kyrkorummet och dess möjligheter.

Arbetsuppgifter

Allmänna vaktmästargöromål, såsom regelbunden tjänstgöring vid våra gudstjänster, med ansvar för förberedelserna i kyrkorummet, samt ljud- och ljusteknik. Möblering och iordningställande av verksamhetslokaler före och efter olika aktiviteter. Transporter, rondering och viss lokalvård.

Kvalifikationer

Helst erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men viktigare är att du är serviceinriktad, ansvarskännande, flexibel till såväl arbetsuppgifter som arbetstider, har ordningssinne och samarbetsförmåga samt är praktisk lagd. Helg- och kvällstjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2018. Intervjuer sker löpande, och rekrytering kan komma att ske före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan till ansokan.brannkyrka@svenskakyrkan.se

Upplysningar lämnas av administrativ chef Staffan Agesand,
08-447 11 12, staffan.agesand@svenskakyrkan.se