Brännkyrka församling söker präst till Fruängen
  • Publicerad:
    2019-05-29
  • Tillträde:
    Snarast eller överenskommelse
  • Varaktighet:
    Tillsvidare

Vi vill bygga en stark gudstjänstgemenskap över alla åldrar i vår förortskyrka i Fruängen, Stockholms söderort. Gudstjänst söndag klockan elva. Sedan gemensam lunch. Efter det olika gemenskaper och sammanhang som får växa organiskt. Godly play, ignatianskt, gudstjänstgrupper, grubbelklubb, söndagsskola. Som präst hos oss vill du jobba med alla sedvanliga prästuppgifter. Kom med på vår spännande resa och bidra med det du har med dig! Låga trösklar och högt i tak kan utlovas.

Rekrytering sker löpande.

Skicka din ansökan till ansokan.brannkyrka@svenskakyrkan.se.

Brännkyrka församling har över 46 000 invånare, varav cirka 23 000 är kyrkotillhöriga. Vårfrukyrkan är den ena av församlingens två kyrkor. Brännkyrka kyrka, med anor från medeltiden, är den andra. Båda kyrkorna har angränsande församlingslokaler med omfattande verksamhet. I församlingen som helhet är vi cirka 35 anställda, många volontärer och engagerade förtroendevalda. För att trivas hos oss behöver man vara nyfiken på våra varierande verksamheter och gilla att samarbeta med många olika kompetenser.

Magnus Hellström

E-post: magnus.hellstrom@svenskakyrkan.se