Lediga tjänster i Svenska kyrkan Brännkyrka församling
    Snarast eller överenskommelse
  • Varaktighet:
    Tillsvidare

Att föra vidare evangeliet i en föränderlig värld kräver både teologisk reflektion och mod att tänka nytt. Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete med breda kontaktytor. Du är energisk och kreativ, och vill gärna vara med och prova nya vägar. Just nu är vi i en utvecklingsfas och välkomnar en driven och kompetent medarbetare.

Tjänsten omfattar alla sedvanliga prästerliga uppgifter såsom gudstjänster, själavård och kyrkliga handlingar. I tjänsten ryms också verksamhetsnärvaro och kontakt med deltagare i alla åldrar. Du vill arbeta aktivt med att möta sökande människor och fånga upp andliga behov.

För att trivas hos oss behöver du vara nyfiken på våra många verksamheter och gilla att samarbeta med alla professioner och kompetenser. Kom med på vår spännande resa mot framtiden och bidra med det du har med dig!

Skicka din ansökan till ansokan.brannkyrka@svenskakyrkan.se senast 17 januari.

Frågor?
Upplysningar lämnas av tf kyrkoherde Eva-Karin Fackel Sandor på 08-447 11 41 eller eva-karin.fackel@svenskakyrkan.se.

Vi är en förortsförsamling i södra Stockholm med över 46 000 invånare, varav cirka 23 000 är församlingsmedlemmar. Församlingen har två kyrkorum, Brännkyrka kyrka med anor från medeltiden, och den drygt tio år gamla Vårfrukyrkan. Båda kyrkorna har angränsande församlingslokaler med omfattande verksamhet. I församlingen som helhet är vi cirka 35 anställda, många volontärer och engagerade förtroendevalda.

Eva-Karin Fackel Sandor

Tf kyrkoherde