Konfirmation i Brännkyrka

Hur ofta pratar du om meningen med livet, tro, döden, kärlek, sex och rättvisa med dina kompisar? Som konfirmand får du diskutera de stora och små frågorna och lära känna dig själv, andra och Gud. Vem är Jesus? Vad gör man egentligen i kyrkan? Vad betyder Bibeln idag? Hur går tro och vetenskap ihop? Här finns utrymme för dig och dina tankar.

Få ett minne för livet – ta chansen att utforska kyrkan och tron tillsammans med nya vänner på nya platser. Vi har två alternativ – vardagskonfa där vi träffas varje vecka och ett sommarläger. Är det något som är oklart? Här får du svar på de vanligaste frågorna om att konfirmera sig.

konfirmation konfa stockholm älvsjö brännkyrka fruängen

Du som aldrig konfirmerade dig som tonåring kan lära dig mer om kristen tro i Katekumenatet.

Alla är välkomna att delta. Du måste dock vara döpt innan du konfirmeras. Många är döpta som barn, andra väljer att döpas under sin konfirmandtid.

Lovisa Oscarson

E-post: lovisa.oscarson@svenskakyrkan.se