Gränslösa röster sjunger på Afton mellan himmel och jord i Vårfrukyrkan, Fruängen

19 september: Gränslösa röster
Gränslösa röster är en kör som består av asylsökande, nyanlända och etablerade svenskar. Att träffas och sjunga tillsammans skapar ett sammanhang bortom språkliga och sociala barriärer där varje röst får höras. Med pop- och folkmusik på olika språk skapar denna konsert harmonier av en mångfald av stämmor. I samband med konserten hålls ett samtal om körens arbete för inkludering och integration.

17 oktober: ”Lina – en musikalisk monolog”
Blott en dag. Tryggare kan ingen vara. En liten stund med Jesus. Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg. Men vem var hon? Dramatikern och teaterpedagogen Emy Stahl gestaltar Lina i en berättelse om kärlek, förtröstan och hårt arbete mitt i 1800-talets spirande väckelserörelse. Vi får också sjunga med i flera av de älskade sångerna.

14 november: Program kommer

12 december: Program kommer

Vårfrukyrkan, Mariasalen

Torsdagar 18.30.

Från 17.30 enkel fika 30:–.

Alltid fri entré!

Ingemar Cederlund