Gränslösa röster sjunger på Afton mellan himmel och jord i Vårfrukyrkan, Fruängen

19 september: Gränslösa röster
Gränslösa röster är en kör som består av asylsökande, nyanlända och etablerade svenskar under ledning av Cecilia Q Öhrwall och Maria Peters. Att träffas och sjunga tillsammans skapar ett sammanhang bortom språkliga och sociala barriärer där varje röst får höras. Med pop- och folkmusik på olika språk skapar denna konsert harmonier av en mångfald av stämmor. I samband med konserten hålls ett samtal om körens arbete för inkludering och integration.

17 oktober: ”Lina – en musikalisk monolog”
Blott en dag. Tryggare kan ingen vara. En liten stund med Jesus. Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg. Men vem var hon? Dramatikern och teaterpedagogen Emy Stahl gestaltar Lina i en berättelse om kärlek, förtröstan och hårt arbete mitt i 1800-talets spirande väckelserörelse. Vi får också sjunga med i flera av de älskade sångerna.

14 november: Program kommer

12 december: Program kommer