Brännkyrka Motettkör - en kör i Älvsjö i södra Stockholm Brännkyrka Motettkör i Stadtpfarrkirche i österrikiska Ried im Innkreis, oktober 2015

Brännkyrka Motettkör är en avancerad kyrkokör som genom åren har framfört många av de större kyrkomusikaliska verken, till exempel H-mollmässan, Juloratoriet och Johannespassionen av J.S. Bach, Requiem och c-mollmässan av Mozart.

Körens 35 sångare medverkar ofta i församlingens gudstjänster i större eller mindre grupp. Repertoaren är mest sakral, men kören gör även profan musik. Körresor sker varje år.

Kören söker nu främst tenorer. För provsjungning kontakta körledaren Robert Zelizi.

Kören övar
tisdagar 18.45–21.15 i Salomosalen, Brännkyrka församlingshem i Älvsjö. Start 10 januari.

Robert Zelizi

E-post: robert.zelizi@svenskakyrkan.se