Brännkyrka Vokalensemble är en damensemble på åtta sångare som arbetar självständigt på mycket hög nivå. Fokus ligger på repertoar från medeltiden, renässansen och barocken – samt nyskrivet! Man medverkar regelbundet i gudstjänster och ger konserter. Under våren 2019 har en turné i Skottland genomförts tillsammans med Brännkyrka kyrkokör.

Vill du vara med?
Att vara med i Brännkyrka Vokalensemble är gratis. Just nu söks både sopraner och altar med god notläsningsförmåga. Kontakta Robin Spurrier för provsjungning.

Årstafrun – Oratorium
Hösten 2019 gav kören ett helt nytt oratorium baserat på de dagböcker Märta Helena Reenstierna, mer känd som Årstafrun, skrev under 1700- och 1800-talet. Kompositör är Tobias Lundmark, och verket hade världspremiär i Brännkyrka kyrka 15 september. Planen är att ge det igen under 2020.

Gå till vokalensemblens interna sida.

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen

Torsdagar 18.45–21.15 ojämna veckor, start 16 januari