Brännkyrka Vokalensemble är en damensemble på åtta sångare som arbetar självständigt på mycket hög nivå. Fokus ligger på repertoar från medeltiden, renässansen och barocken – samt nyskrivet! Man medverkar regelbundet i gudstjänster och ger konserter. Under våren 2019 har en turné i Skottland genomförts tillsammans med Brännkyrka kyrkokör. Att vara med i Brännkyrka Vokalensemble är gratis. Just nu söks både sopraner och altar, gärna med god notläsningsförmåga. Kontakta Robin Spurrier för provsjungning.

Årstafrun – Oratorium
Hösten 2019 ger kören ett helt nytt oratorium baserat på Märta Helena Reenstierna, mer känd som Årstafrun, skrev under 1700- och 1800-talet. Kompositör är Tobias Lundmark, och verket har världspremiär söndag 15 september i Brännkyrka kyrka. Det framförs både kl. 16.00 och 19.00, samt även 22 september kl. 16.00, på samma plats.

Gå till vokalensemblens interna sida.

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen

Torsdagar 18.45–21.15 ojämna veckor, start v. 35