Gr8n i Vårfrukyrkan, Fruängen

Gr8n är till för dig som går i sjuan och uppåt. Här finns en gemenskap där du kan koppla av och vara dig själv. Vi träffas varje onsdag i Grottan (i Vårfrukyrkans källare). Vi hittar på olika saker att göra, t.ex. pyssla, spela biljard och pingis, baka eller göra sång/musik. Vissa kvällar har vi ett program, kanske tittar vi på film och pratar om livets stora frågor. Du kan också bara umgås och snacka en stund.

Vi startar med mässa kl. 18.00 i Vårfrukyrkan och stänger kl. 21.00. Vi bjuder på fika.

Vi tror och hoppas att vår gemenskap är öppen och att du som kommer hit ska känna dig sedd och hörd och trivas här. Det finns stort utrymme för dig att vara med och forma verksamheten. Kom som du är!

Grottan Graffiti

Följ Gr8n i sociala medier

Gr8n Snapchat

Instagram logga Gr8n

Facebook logga Gr8n

Vårfrukyrkan, Fruängen
Onsdagar kl 18.00–21.00

Öppet v. 35-47, stängt v. 44.

Lovisa Oscarson

E-post: lovisa.oscarson@svenskakyrkan.se