Öppna förskolan i Brännkyrka församling, Älvsjö och Fruängen
Stängt vissa datum i vår

Under april har vi lite oregelbundna öppettider på grund av bland annat påsk och personaldagar. Öppna förskolan är stängd i Brännkyrka församlingshem vecka 14 och 16, fredag 12 april, samt onsdagarna 24 april och 1 maj. I Vårfrukyrkan är det stängt vecka 14-16.

Om öppna förskolan

För föräldrar och barn i förskoleåldern 0–6 år. Här kan föräldrarna träffas och knyta kontakter, dela frågor och erfarenheter kring föräldraskap och annat som hör livet till. Barnen ges möjlighet att leka tillsammans med andra barn. Vi erbjuder lekrum, fika, möjlighet att värma sin lunch i köket, med mera.

Vid varje tillfälle har vi en sångstund för alla, som avslutas med andakt och ljuständning.

Ingen anmälan behövs, det är bara att komma!

Vad kan Öppna förskolan betyda för en förälder?

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen (ingång på baksidan)
Onsdagar och fredagar 9.00–12.00, v. 3-20 (ej v. 9 och 16, ej onsdag 27 mars och 3 april)

Vårfrukyrkans församlingshem, Evasalen (port 7)
Torsdagar och fredagar 9.00–12.00, v. 3-20 (ej v. 9 och 16)