Öppna förskolan i Brännkyrka församling, Älvsjö och Fruängen

För föräldrar och barn i förskoleåldern 0–6 år. Här kan föräldrarna träffas och knyta kontakter, dela frågor och erfarenheter kring föräldraskap och annat som hör livet till. Barnen ges möjlighet att leka tillsammans med andra barn. Vi erbjuder sångsamling, lekrum, fika, möjlighet att värma sin lunch i köket, med mera.

Vi pratar även om Svenska kyrkan och kristen tro och tradition, och om hur det kan prägla våra liv. Vid varje tillfälle har vi en sångstund för alla, som avslutas med andakt och ljuständning.

Ingen anmälan behövs, det är bara att komma!

Öppet på kyrkovalet

Söndagen den 17 september är det kyrkoval, och då håller Öppna förskolan igång både i Vårfrukyrkan och Brännkyrka församlingshem. Lägg en röst och titta in! Vi bjuder även på fika, körsång och mycket annat i och kring våra kyrkor under valdagen. Se hela dagens program och läs mer om kyrkovalet här.

Brännkyrka församlingshem, Gabrielsalen (ingång på baksidan)
Onsdagar och fredagar 9.00–12.00.

Vårfrukyrkans församlingshem, Evasalen (port 7)
Torsdagar och fredagar 9.00–12.00.

Öppet v. 35-47, stängt v. 44.

Tania Lidell

Pedagog