Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

15-16 september: Pilgrimsvandring i Vallentuna

Samling vid Östra station på morgonen den 15 september för gemensam tågfärd till Lindholmens station. Ta med matsäck till lunchen. Vi går Ingaleden (19 km) och övernattar på Sunnanskogs Bed & Breakfast. Där sover vi i flerbäddsrum och äter en god middag. Dag 2 tar vi efter frukosten lunchpaket med oss och vandrar den kortare Livstensleden på 6 km. Vi avslutar pilgrimsvandringen vid Frösunda kyrka, där vi tar Roslagsbanan tillbaka till Östra station. Vi vandrar i ett gammalt kulturlandskap där medeltida kyrkor samsas med runstenar och beteshagar. Vi vänder oss till dig som obehindrat kan vandra en längre distans. Brännkyrka församling subventionerar vandringen, din avgift är 300 kr. I samverkan med Vallentuna pilgrimscentrum. Kontakta Ann-Christine Janson (ledig 24/7-21/8), på ann-christine.janson@svenskakyrkan.se eller 08-447 11 30, för mer information.

Begränsat antal platser, först till kvarn. Anmäl dig här!

30 augusti – 3 september: Pilgrimsvandring i Åre

Följ med till vackra Hållandsgården i de jämtländska fjällen. För 1 800 kr får du fem dagsvandringar i storslagen natur. Läs mer här, anmälan senast 20 april. OBS! Det går inte längre att anmäla sig.

Mer information om pilgrimsvandringar

Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet.

Kontaktperson

Ingeborg Wandt

Diakon

E-post: ingeborg.wandt@svenskakyrkan.se

Telefon: 08-447 11 28

Mobil: 073-631 92 07