Pilgrimsvandra med oss i Brännkyrka församling

16 juni: Sörmlandsleden
Vi börjar med högmässa i Brännkyrka kyrka kl. 11.00. Därefter äter vi en enkel lunch, åker iväg i chartrad buss, och vandrar sedan 15-20 km längs Sörmlandsleden. Anmälan till Nicklas Fredlund.

11-13 oktober: Helgvandring i Rättvik
Välkommen att följa med Brännkyrka församling på en pilgrimsresa till Rättvik. Vi bor och äter på Rättviks stiftsgård, som ligger naturskönt nära Siljan. Anmälan senast 26 augusti. Läs mer…

28 juni-7 juli: Abisko-Nikkaluokta
Tema: Midnattssol
Vi reser gemensamt från Stockholm med tåg. Avgift 3 500 kronor (subventionerat av församlingen). I avgiften ingår resa, mat och boende, dock ingår inte mat under tågresan. OBS! Krävande vandring i fjällnatur. Max 15 deltagare. Anmälan senast 28 februari till Nicklas Fredlund. Vänder sig till församlingsmedlemmar i första hand, i mån av plats övriga intresserade.

21-26 augusti: Åre
Tema: Livets pärlor
Vi reser gemensamt från Stockholm med nattåg på kvällen 20 augusti, och anländer Åre på morgonen 21 augusti. Avgift 3 500 kronor (subventionerat av församlingen). I avgiften ingår resa, mat och boende på Hållandsgården, dock ingår inte mat under tågresan. Vi gör fem medelsvåra vandringar runtom i Årefjällen, och reser dit och hem med nattåg. Max 15 deltagare. Anmälan senast 10 maj till Nicklas Fredlund. Vänder sig i första hand till nya deltagare, boende och/eller aktiva i församlingen. Läs mer…

Mer information om pilgrimsvandringar
Läs mer om vad det innebär att vara pilgrim och få reda på hur en pilgrimsvandring kan gå till på Stockholms stifts webbportal www.pilgrimstockholm.se. Där hittar du också information om fler aktuella pilgrimsvandringar i Stockholmsområdet. Hos Riksförbundet Pilgrim i Sverige finns pilgrimsleder och evenemang i hela landet listade.

Kontaktperson

Nicklas Fredlund

Präst

E-post: nicklas.fredlund@svenskakyrkan.se

Telefon: 08-447 11 94

Mobil: 070-632 94 01